Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 3 Φλεβάρη 2007 - αριθ. φύλλου: 9696

ΣΥΖΗΤΗΣΗ - «ΦΙΑΣΚΟ» σε πρόταση - «ανέκδοτο»...

Αλέκα Παπαρήγα: Και τα δύο κόμματα αντιμετωπίζουν το λαό σαν «πίτα» και παίρνουν μαχαίρι για να μοιράσουν τα κομμάτια των ψήφων...

Αρχισε χτες το μεσημέρι, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή το βράδυ, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, πάνω στην πρόταση μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης της ΝΔ, με ταυτόχρονο αίτημα για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.


ΣΕΛ.  8  -  9

Motion Team

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Διαδηλώνουν και σήμερα

Με νέα διαδήλωση, σήμερα στο Καστρί, έξω από το χώρο που θα συνεδριάζουν οι πρυτάνεις, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους φοιτητές, σπουδαστές και πανεπιστημιακοί. Στη Θεσσαλονίκη φοιτητές και σπουδαστές έκλεισαν χτες συμβολικά τις γραμμές του τρένου (φωτ.), ενώ σε σύσκεψη που έγινε με συμμετοχή 30 εργατικών σωματείων αποφασίστηκε ένα πρόγραμμα κοινής δράσης σε σχολές, γειτονιές και χώρους δουλιάς. Οι αγώνες είναι ελπιδοφόροι, δήλωσε από την Ξάνθη ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θ. Γκιώνης, ενώ στην Αθήνα η ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ ξεδιπλώνει από την ερχόμενη βδομάδα ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Παιδεία.


ΣΕΛ.  12   -   13


ΕΚΘΕΣΗ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤO ΚΛΙΜΑ
Στο απυρόβλητο οι πραγματικοί ένοχοι

Τις ανθρώπινες δραστηριότητες, ως αιτία για τις κλιματικές αλλαγές, κατέδειξαν οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη δράση των πολυεθνικών και το καπιταλιστικό σύστημα.


ΣΕΛ.  23
Π.Α.ΣΥ.
Επιχείρηση αποπροσανατολισμού των αγροτών

Κυβέρνηση και αγροτοσυνδικαλιστές της ΝΔ προσπαθούν να εξωραΐσουν την αντιαγροτική πολιτική, με την... παροχή της ασήμαντης αναπροσαρμογής των συντελεστών επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.


ΣΕΛ.  21

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ