Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Ιούλη 2011 - αριθ. φύλλου: 11023

Αρχισε το φορολογικό χαράτσι σε μισθούς από τα 571 ευρώ!

ΣΕΛ.  14
Τρομοκρατική προσαγωγή στη ΓΑΔΑ του συνδικαλιστή στα ΤΑΞΙ Π. Μαυρίκη

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και σφαγιασμός μισθών

Στον «αέρα» βρίσκονται 7.000 εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η κυβέρνηση, χτες, με τροπολογίες στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση», προχωρά σε απολύσεις, «εργασιακή εφεδρεία», νέες περικοπές επιδομάτων και άρα μειώσεις σε μισθούς, που φτάνουν τα 293 εκατομμύρια ευρώ!


ΣΕΛ.  3

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Παράσταση διαμαρτυρίας για τους συμβασιούχους

Με βασικό στόχο και αίτημα κανείς συμβασιούχος να μην απολυθεί, να παραμείνουν όλοι στις θέσεις εργασίας τους και να αποκτήσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης μαζί με το σωματείο και τους ίδιους τους εργαζόμενους προχώρησαν χτες σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.


ΣΕΛ.  10

Κόψτε τους τη φόρα

Ο πρωθυπουργός προπαγανδίζει ότι η πλειοψηφία του λαού στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησής του που του κάνει τη ζωή κόλαση. Στο χέρι των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων είναι να του αφαιρέσουν ακόμη και αυτήν τη, με ασύστολα ψέματα, προπαγάνδα. Μαζί με τα ταξικά συνδικάτα και τους φορείς του μαζικού λαϊκού κινήματος να οργανώσουμε ενιαίο ασταμάτητο ταξικό πολιτικό αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, παντού, να βάλουμε εμπόδια, φραγμό στην αντιλαϊκή πολιτική, να τους κάνουμε να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι, ο λαός όχι μόνο δε συμφωνούν, δε στηρίζουν αυτήν την πολιτική, αλλά την αντιπαλεύουν, ώσπου να την ανατρέψουν. Στη ρότα της οριστικής διεξόδου, που θα έρθει μόνο με τη λαϊκή εξουσία, που θα αποδεσμεύσει τη χώρα από την ΕΕ, θα καταργήσει το χρέος και θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, θα εξαλείψει οριστικά την κρίση.ΛΑ.Ο.Σ.
ΑντιΚΚΕ και αντιΠΑΜΕ οχετός

ΣΕΛ.  9,    24
ΔΕΗ
Κάλεσε την αστυνομία ενάντια σε ανάπηρη

ΣΕΛ.  11
Τραμπούκικα χτυπήματα «Χρυσής Αυγής»

ΣΕΛ.  8
Κηδεύτηκε χτες η συντρόφισσα Κατίνα Ζαχαράτου

ΣΕΛ.  7
ΚΚΕ
Για τη μόρφωση των Ελλήνων μεταναστών

ΣΕΛ.  24


Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org