Σελ. /48
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 2 Ιούνη 2009 - αριθ. φύλλου: 10386

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ στην κάλπη των ευρωεκλογών
  • Αλέκα Παπαρήγα: Είναι απολύτως φυσιολογικό η πολιτική του ΚΚΕ να προκαλεί ανατριχίλα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να ενοχλεί τα άλλα κόμματα που πατάνε σε δύο βάρκες

*

Δεν πρόκειται να πάψουμε να αντιστεκόμαστε, να διαφωτίζουμε και να προειδοποιούμε το λαό, να προσπαθούμε να του δείξουμε ότι μπορεί να νικήσει. Δύο φορές σε προεκλογική περίοδο εξαπολύεται από τα ίδια κόμματα και από ανερχόμενους υπηρέτες του συστήματος, συκοφαντική επίθεση κατά του ΚΚΕ. Η συκοφαντία άρχισε από τις πρώτες μέρες της ίδρυσης του Κόμματος, και δεν πρόκειται να σταματήσει. Εμείς λογοδοτούμε στο λαό, αυτός μπορεί να μας κάνει κριτική. Δε λογοδοτούμε στις ηγεσίες κομμάτων που έχουν ευθύνη για τον κατήφορο του βιοτικού επιπέδου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δε λογοδοτούμε σε κόμματα που λογοδοτούν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, στις ΗΠΑ, στους βαστάζους τους, και σε εκείνους που λογοδοτούν στο Λονδίνο και στην Ουάσιγκτον. Δεν τους φοβόμαστε. Το έχει αποδείξει η Ιστορία του ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  12   -   13

Η Αλέκα Παπαρήγα στον ALTER

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, σήμερα, Τρίτη 2/6/2009 και ώρα 20:00.



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Προστασία του περιβάλλοντος ενάντια στα μονοπώλια και το καπιταλιστικό κέρδος

Ο αγώνας για το περιβάλλον αποκτά δυναμική και αποτελεσματικότητα, όταν εντάσσεται στη δράση για τη δημιουργία των πολιτικών προϋποθέσεων για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, που καθορίζεται αποκλειστικά και μόνον από τα συμφέροντα των εργαζομένων.


ΣΕΛ.  8  -  9,    10   -   11

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ