Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 1 Αυγούστου 2006 - αριθ. φύλλου: 9541

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Διαδηλώσεις σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Το ΚΚΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα εγκληματική σφαγή από τον ισραηλινό στρατό και ζητά:

Associated Press

- Αμεσο τερματισμό των δολοφονικών επιθέσεων του Ισραήλ κατά του λαού του Λιβάνου χωρίς όρους.

- Η κυβέρνηση της ΝΔ να απαιτήσει στο ΣΑ του ΟΗΕ και στην ΕΕ τον άμεσο τερματισμό των επιθέσεων του Ισραήλ και την καταδίκη του για τις σφαγές αμάχων.

- Να δραστηριοποιηθούν άμεσα και τ' άλλα κόμματα και να εγκαταλείψουν τις «ίσες αποστάσεις» ανάμεσα στο θύτη και το θύμα.

  • Σε νέες διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης καλούν σήμερα, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ, η ΕΕΔΥΕ και η ΕΔΥΕΘ, η ΝΑΣ, η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», άλλοι νομαρχιακοί - δημοτικοί αγωνιστικοί συνδυασμοί και σύλλογοι.
  • Στην έκφραση ...της θλίψης του περιορίστηκε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ..!

Associated Press


«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
Οι παραλίες ανήκουν στο λαό!

Για μια ακόμη Κυριακή, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Συμπαράταξη για την Αθήνα» και οι αγωνιστικές δημοτικές Κινήσεις βρίσκονταν στις παραλίες της Αττικής. Διεκδικούν το αυτονόητο, τη δωρεάν πρόσβαση στη θάλασσα και το μπάνιο. Αυτή την Κυριακή ήταν η Α΄ Πλαζ της Βούλας.


ΣΕΛ.  12   -   13

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ο δικομματισμός κλείνει τις λιπασματοβιομηχανίες

Δύο λιπασματοβιομηχανίες (Δραπετσώνας - Κοζάνης) έκλεισε το ΠΑΣΟΚ και τις δύο που απέμειναν τις κλείνει η ΝΔ, τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί σε ενωμένο ταξικό αγώνα εργατών - αγροτών.



ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Διπλό θανατηφόρο εργατικό «ατύχημα»

Φρικτό θάνατο βρήκαν δύο ακόμα εργάτες, χτες το μεσημέρι, όταν ξέσπασε φωτιά σε ανεγειρόμενο κτίριο, στο Παλαιό Φάληρο, του μεγαλοκατασκευαστή Μπ. Βωβού.


ΣΕΛ.  11

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ