Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 4 Απρίλη 2002 - αριθ. φύλλου: 8236

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ
Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα

Eurokinissi

  • Με ρόπαλα, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες, χτύπησαν οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις την πορεία χιλιάδων αγωνιστών της ειρήνης (ανάμεσά τους και η ελληνική αποστολή), από την Ιερουσαλήμ στη Ραμάλα (φωτό)
  • Πολύμορφες εκδηλώσεις συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο. Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης την ερχόμενη Τετάρτη στο Σύνταγμα
  • Δραματική έκκληση βοήθειας του Μουστάφα Μπαργκούτι, επικεφαλής της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Επιτροπή Ιατρικής Ανακούφισης»

ΣΕΛ.  3,    6   -   10

«ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ
Ελπιδοφόρα και ΔΥΝΑΜΙΚΗ πρώτη απάντηση

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Eurokinissi

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ξεπέρασε προσδοκίες, ξάφνιασε πολλούς, έκανε καθαρή την απόφαση: ΠΑΜΕ, μπροστά, αγωνιστικά! Το μαχόμενο κομμάτι της εργατικής τάξης βγήκε χτες στο δρόμο, αφού πρώτα έδωσε μια πρώτη σημαντική μάχη στους ίδιους τους χώρους δουλιάς. Τη μάχη της απεργίας, την οποία και κέρδισε. Κι αυτό φάνηκε, τόσο στα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, σε όλους τους χώρους που καλύπτονταν από τις σχετικές αποφάσεις, όσο και στις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις που έγιναν στις μεγάλες πόλεις. Χιλιάδες και χιλιάδες αυτοί που βγήκαν στο δρόμο. Χιλιάδες και χιλιάδες αυτοί που δίνουν εντολή για μία και μόνο απόφαση: Κλιμάκωση, απόφαση και για νέα απεργία!

ΛΑΡΙΣΑ

Ημερήσιος Κήρυκας

ΛΑΡΙΣΑ
ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ

ΣΕΛ.  11   -   21

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ
«Αέρας κοπανιστός» τα «προικιά» της κυβέρνησης

Επεσαν και επίσημα χτες οι μάσκες, καθώς η κυβέρνηση ανακοίνωσε το δήθεν πρόγραμμα «χρηματοδότησης» του Ασφαλιστικού, το οποίο οδηγεί στον οικονομικό στραγγαλισμό των ταμείων και ουσιαστικά καταργεί την ευθύνη του κράτους για την τύχη του ασφαλιστικού συστήματος




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ