Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2006 - αριθ. φύλλου: 9646

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μηνύματα συμπαράστασης στον Ούγκο Τσάβες και το ΚΚ Βενεζουέλας

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλε η KE του ΚΚΕ, μπροστά στις αυριανές εκλογές για την Προεδρία στη Βενεζουέλα, προς τον Πρόεδρο της χώρας, Ούγκο Τσάβες, και την ΚΕ του ΚΚ Βενεζουέλας. Συνάντηση του Γιώργου Τούσσα, μέλους της ΚΕ και ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, με την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή στο Καράκας.


ΣΕΛ.  8

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις στην Κούβα για τα 50χρονα από την απόβαση των επαναστατών με το πλοίο «Γκράνμα» και τα 80χρονα του Φιντέλ Κάστρο

Ο Φ. Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και ο Κ. Σιενφουέγος μπαίνουν στην Αβάνα, στις 8 του Γενάρη 1959

Fernando Garcia - Oscar Sola

Ο Φ. Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και ο Κ. Σιενφουέγος μπαίνουν στην Αβάνα, στις 8 του Γενάρη 1959
Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 1.452 αντιπροσώπων από 82 χώρες ολοκληρώθηκαν χτες οι τριήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν των 80χρονων του ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο.

Για σήμερα αναμένεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και, ταυτόχρονα, η παρέλαση - διαδήλωση εκατοντάδων χιλιάδων Κουβανών, στην Πλατεία της Επανάστασης, για τη Μέρα Γιορτασμού των Ενοπλων Επαναστατικών Δυνάμεων, προς τιμήν της απόβασης στην Κούβα των επαναστατών από το Μεξικό, με το πλοιάριο «Γκράνμα».

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έτυχε θερμής υποδοχής από το ΚΚ Κούβας και θα συμμετάσχει σήμερα στις εκδηλώσεις για τα 50χρονα της «Γκράνμα».


Associated Press

ΛΙΒΑΝΟΣ
Μια λαοθάλασσα διαδήλωσε στη Βυρητό

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Λιβανέζοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σιιτικών οργανώσεων και των συμμάχων τους στην αντιπολίτευση, κατακλύζοντας, χτες το μεσημέρι, το κέντρο της λιβανικής πρωτεύουσας, με αίτημα την απομάκρυνση της κυβέρνησης Σινιόρα και τη σύσταση κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (στη φωτογραφία μέρος της τεράστιας συγκέντρωσης - διαδήλωσης).



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Αέρας αισιοδοξίας από την πρώτη μέρα

Η πρώτη μέρα της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενίσχυσε την αισιοδοξία για την πορεία κάλυψης και υπερκάλυψης των συνολικών πλάνων.


ΣΕΛ.  3
ΛΑΡΙΣΑ
Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΣΥ

Πραγματοποιείται σήμερα στη Λάρισα η πανελλαδική σύσκεψη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, για την προετοιμασία των νέων αγροτικών κινητοποιήσεων.


ΣΕΛ.  18

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ