Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 29 Γενάρη 2002 - αριθ. φύλλου: 8186

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Σ' ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Παντού φτάνει το μήνυμα της αντίστασης

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των συλλαλητηρίων, που θα γίνουν την Πέμπτη 31 Γενάρη. Τα στελέχη του ΠΑΜΕ «οργώνουν» τους χώρους δουλιάς και τις γειτονιές, μιλούν με τους συναδέλφους τους για την αναγκαιότητα αγωνιστικής αντίδρασης. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση έκανε καθαρή και την επιδίωξή της για τα αποθεματικά. Θα τα διαχειριστεί «επαγγελματικά» το ιδιωτικό κεφάλαιο


ΣΕΛ.  24   -   25

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ η οργή της αγροτιάς

Στους δρόμους όλης της Ελλάδας ξεχύθηκαν χτες οι ξωμάχοι του κάμπου. Στη Βουλή συζητήθηκε η Επερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο, το ενδιαφέρον του και τον αγώνα του να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να συκοφαντήσει τους αγώνες των μικρομεσαίων αγροτών θα πέσει στο κενό. Το ίδιο και η προσπάθεια να αποκρύψει την αιτία που οδηγεί τους αγρότες στη μάχη για την επιβίωσή τους και που δεν είναι άλλη από την πολιτική της ίδιας της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, είναι μέρος των συνολικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη και γενικά οι εργαζόμενοι. Επιτακτικά αναγκαία γίνεται η παλλαϊκή συμπαράσταση στους μικρομεσαίους αγρότες.


ΣΕΛ.  6   -   13

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΑΡΓΟΣ

Associated Press

ΑΡΓΟΣ
ΧΑΝΙΑ

Eurokinissi

ΧΑΝΙΑ
ΔΡΑΜΑ

Eurokinissi

ΔΡΑΜΑ
ΛΑΜΙΑ

Eurokinissi

ΛΑΜΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σημαντική πρωτοβουλία

Τα πραγματικά ζητήματα, που θέτει η επικείμενη μάχη των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, έθεσε χτες η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, σε μια μεγάλη εκδήλωση, στην αίθουσα Συνεδρίων του Περισσού και με ομιλητή τον Δ. Ζάχαρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΑ




Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ