Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009 - αριθ. φύλλου: 10456

Αναβάλλεται η σημερινή εκδήλωση του ΚΚΕ στο Σκοπευτήριο Καισαριανής

Η εκδήλωση της ΚΟ Αθήνας του ΚΚΕ με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής ενάντια στον αντικομμουνισμό, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 24/8, αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών, για την επόμενη Δευτέρα 31/8, την ίδια ώρα.


ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ με στόχο τα φιλέτα γης
  • Στα μέτωπα των μεγάλων πυρκαγιών από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση της λαϊκής κινητοποίησης και συμμετοχής στην κατάσβεση των πυρκαγιών οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ
  • Η πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βάζει μπουρλότο γιατί μετέτρεψε τη γη και το φυσικό περιβάλλον σε αντικείμενο κερδοσκοπίας

Icon

  • Πάνω από 200.000 στρέμματα καμμένη γη, με ανυπολόγιστες καταστροφές. Ηρωική αλλά ασυντόνιστη η μάχη των δυνάμεων της κατάσβεσης, ανεπαρκή τα μέσα. Ανύπαρκτη η πρόληψη. Κάλεσμα λαϊκής επαγρύπνησης και δράσης από τις ΚΟ Αττικής και Αθήνας του ΚΚΕ, και το ΠΑΜΕ.
  • Αλέκα Παπαρήγα: Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση και χωρίς να υπολογίσει το κόστος, να καλύψει τα τεράστια κενά και τις ελλείψεις στις υποδομές και στα μέσα της πυρόσβεσης.
  • Τα επιχειρηματικά σχέδια στην Αττική είναι έτοιμα. Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας, Ειδικά Χωροταξικά για Τουρισμό, Βιομηχανία, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, νομοσχέδιο για Επιχειρηματικά Πάρκα.

ΣΕΛ.  2  -  3,   6  -  15



Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ