Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 22 Απρίλη 2012 - αριθ. φύλλου: 11239

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες

ΣΕΛ.  15  -  18
Στην πύλη της «Χαλυβουργίας» η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ για να επιβάλει ο λαός θετικές εξελίξεις
  • Το βράδυ των εκλογών θα μετρηθεί εάν το εργατικό, το λαϊκό κίνημα θα είναι ετοιμοπόλεμο να αντιδράσει την επόμενη μέρα. Ανεβαίνει η ευθύνη κάθε ενός και καθεμιάς να τοποθετηθεί και με την ψήφο. Οι εκλογές στις 6 του Μάη να αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για να ανακτήσει δύναμη ο λαός για να επιβάλει θετικές εξελίξεις. Θα παίξει ρόλο τα επόμενα χρόνια και το εκλογικό αποτέλεσμα.
  • Λέμε στο λαό: Σκέψου και πράξε. Μη γυρίζεις πίσω σε αυτούς που σε χαντάκωσαν. Μην ξεχάσεις το ρόλο και τη δράση του ΚΚΕ, έστω και αν διαφωνείς σε ορισμένα πράγματα μαζί του. Μη σε παραμυθιάζουν με «αντιμνημονιακές» αυταπάτες. Απέναντι στην εξουσία της αστικής τάξης πρέπει να σκεφτείς να έρθεις εσύ στην εξουσία. Και αυτό εξαρτάται από το ρόλο, την αποστολή, τη σταθερότητα και την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  2  -  3

Συνδικαλιστές στον κλάδο Μετάλλου καλούν σε ψήφο στο ΚΚΕ

Το ΚΚΕ έχει και την πείρα και την ικανότητα να μετατρέπει τη δύναμη και τη θέλησή σου σε οργάνωση και δράση, να αντιμετωπίζει αποφασιστικά τις επιθέσεις της εργοδοσίας, των κυβερνήσεων, τις απειλές και τις προβοκάτσιες. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που λέει ότι τα εργαλεία που εσύ δουλεύεις και παράγεις, τα εργοστάσια, πρέπει και μπορούν να γίνουν λαϊκή περιουσία και να δουλεύουν για να καλύπτουν αποκλειστικά τις λαϊκές ανάγκες.



Χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές

ΣΕΛ.  5
Με αφορμή τις γαλλικές εκλογές

ΣΕΛ.  11
ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ
Αναξιόπιστος και αφερέγγυος

ΣΕΛ.  20  -  21
ΠΑΣΟΚ
Αποκλειστικά για τα μονοπώλια

ΣΕΛ.  7
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Με πρόγραμμα το μνημόνιο διαρκείας

ΣΕΛ.  6
Ο λόγος «καμουφλάζ» της «Χρυσής Αυγής»

ΣΕΛ.  19
Οι αντιλαϊκές εκθέσεις ΕΕ - ΔΝΤ

ΣΕΛ.  23
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
«Μήλον της Εριδος» ο ενεργειακός της πλούτος

Το νομοσχέδιο για την «εθνικοποίηση» της μεγαλύτερης πετρελαϊκής εταιρείας της χώρας έχει προκαλέσει «σεισμό» και αλυσιδωτές αντιδράσεις παγκοσμίως. Οι αναταράξεις στην παγκόσμια ενεργειακή «σκακιέρα» είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για προσπάθεια αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων και ανακατανομής εντός της ιμπεριαλιστικής πυραμίδας από την αστική τάξη της Αργεντινής, με τον πλούτο της χώρας να μετατρέπεται σε «μήλον της Εριδος» για πολλούς μνηστήρες.


ΣΕΛ.  24  -  25

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ