Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Απρίλη 2010 - αριθ. φύλλου: 10658

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την Εργατική Πρωτομαγιά 2010

Το δρόμο ανάπτυξης που υπηρετεί το καπιταλιστικό κέρδος τον έζησες. Μόνο νέα δεινά θα σου φορτώσει. Υπάρχει λύση, αν εσύ το αποφασίσεις. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης, που υπηρετεί τις ανάγκες των εργατών και όλου του λαού. Είναι ο δρόμος της λαϊκής εξουσίας, της λαϊκής οικονομίας.


ΣΕΛ.  3

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
  • ΑΘΗΝΑ, στις 11 π.μ., στην πλατεία Συντάγματος
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στις 10.30 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ, στις 11 π.μ., στην πλατεία Κοραή

Να βουλιάξουν οι δρόμοι στις 75 απεργιακές συγκεντρώσεις όλης της χώρας, κόντρα στον όλεθρο των νέων, χωρίς όρια, βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων.


Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης»

Ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα το Σάββατο 1η Μάη. Δεν είναι επιλογή της εφημερίδας μας, αφού η συμμετοχή των εργαζομένων στον Τύπο στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς είχε επιβάλει αυτήν τη μέρα να μην κυκλοφορούν εφημερίδες. Η απόφαση φαίνεται να πάρθηκε από τους επιχειρηματίες στο χώρο του Τύπου. Επομένως οι αναγνώστες του «Ριζοσπάστη», το Σάββατο, την Πρωτομαγιά, θα έχουν στα χέρια τους το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας μας, αλλά με ημερομηνία 2 Μάη. Ας μην εκπλαγούν ως προς αυτό. Ετσι θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες. Αντικειμενικά ο «Ριζοσπάστης», αν και τυπικά «Κυριακάτικος» με ημερομηνία έκδοσης 2 Μάη, αφού θα κυκλοφορεί Σάββατο 1η Μάη, θα είναι αφιερωμένος και στην Εργατική Πρωτομαγιά.



ΚΚΕ
Καμία συναίνεση στην αντιλαϊκή επίθεση

ΣΕΛ.  17  -  18
ΚΚΕ
Η επίθεση κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ δε θα περάσει

ΣΕΛ.  19
ΡΩΣΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΤΙΝ»
Το «έγγραφο απόδειξη» μαρτυρά προβοκάτσια

ΣΕΛ.  31
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Στρατηγικά να απαντήσουμε στον αντίπαλο

Ο λαός δεν έχει εναλλακτικές λύσεις διαχείρισης. Σήμερα κρίνονται γραμμές, κρίνονται στρατηγικές. Στρατηγικά δουλεύει ο αντίπαλος και στρατηγικά να απαντήσουμε.


ΣΕΛ.  6  -  9

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ