Σελ. /48
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Απρίλη 1999

1 ΜΑΗ 1999
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
  • Ενώστε τη φωνή και τον αγώνα σας με την εργατική τάξη των άλλων χωρών της Βαλκανικής για να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια.
  • Εμποδίστε την έξοδο ελληνικών στρατευμάτων και τη συμμετοχή τους στο βρώμικο πόλεμο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ: στο Σύνταγμα στις 10 π.μ. και πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: στο Λιμάνι στις 10 π.μ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: στην πλατεία Κοραή στις 10 π.μ.


ΣΕΛ.  7   -   15

Ο "Ριζοσπάστης"

Ο "Ριζοσπάστης", όπως και οι υπόλοιπες εφημερίδες, δε θα κυκλοφορήσει αύριο Πρωτομαγιά, λόγω της σημερινής πρωτομαγιάτικης απεργίας στο χώρο του Τύπου. Θα κυκλοφορήσει κανονικά ο "Κυριακάτικος Ριζοσπάστης" την Κυριακή 2 Μάη.



ΕΠΙΣΤΟΛΗ 27 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Απεμπλοκή της Ελλάδας τώρα!

Την άμεση συζήτηση, στη Βουλή, του θέματος των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας, προκειμένου να απεμπλακεί η χώρα μας από κάθε άμεση ή έμμεση παροχή διευκολύνσεων στις επιτιθέμενες ΝΑΤΟικές δυνάμεις, ζητάνε με επιστολή τους, προς τον πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΝ, του ΔΗΚΚΙ, καθώς και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.


ΣΕΛ.  5
Τανκ της "ειρήνης" (!) στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης

Τα γερμανικά τανκ "Λέοπαρντ" αλλά και ο υπόλοιπος ΝΑΤΟικός εξοπλισμός που προωθείται στην ΠΓΔΜ μέσω της Θεσσαλονίκης θα χρησιμοποιηθούν για την "τήρηση της ειρήνης" (!!!) ισχυρίστηκε χτες στη Βουλή ο υφυπουργός Αμυνας, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτηση του ΚΚΕ. Ανταποκρινόμενα σε αυτήν την εξήγηση τα ΝΑΤΟικά τανκ χτες το πρωί στη Θεσσαλονίκη "επισκέφτηκαν" την κεντρική λαχαναγορά, για να... αποφύγουν το λαό της Θεσσαλονίκης που διαδηλώνει και αγωνιστικά μπλοκάρει τη διέλευση των στρατευμάτων των κατακτητών.


ΣΕΛ.  23
Η αναμφισβήτητη και σημαντική άνοδος των "Πανσπουδαστικών Κινήσεων Συνεργασίας" (ΠΚΣ), στις προχτεσινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, φανερώνει τις διεργασίες, που συντελούνται στη νεολαία και τη σοβαρή ενίσχυση του ρεύματος του αγώνα και της αντεπίθεσης. Πίνακες, με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.


ΣΕΛ.  34   -   35

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ