Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 3 Οχτώβρη 2009 - αριθ. φύλλου: 10491

ΚΚΕ Η ΨΗΦΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Οι νέοι στο έδαφος του αγώνα πρέπει να σκεφτούν ότι πρέπει να τελειώσουν με το να αλλάζει ένα κόμμα, να έρχεται το άλλο και στην εξουσία να βρίσκεται η ίδια τάξη κάθε φορά, οι επιχειρηματίες, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές

Eurokinissi

  • Απευθυνόμαστε και σε αυτούς που έχουν αποφασίσει, και σε αυτούς που λένε ότι δε θα ψηφίσουν, και σε αυτούς που το σκέφτονται, που είναι αναποφάσιστοι, έχουν πολιτική σκέψη, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία είναι δυσαρεστημένοι, όχι μόνο από τη ΝΔ, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ. Τους λέμε: μην ψηφίσετε τα δύο κόμματα, γιατί θα νιώσετε πολύ βαθιά απογοήτευση, είτε δίνοντας πίστωση χρόνου στη ΝΔ, είτε ελπίζοντας στο ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα οι νέοι δεν πρέπει να ρίξουν ψήφο που θα τους φέρει μεγάλη απογοήτευση. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ότι μέσα στο λαό υπάρχουν αναξιοποίητες δυνάμεις για να αντισταθεί και να αντεπιτεθεί.
  • Πρέπει να υπάρχει μια λαϊκή εξουσία που να ανταποκρίνεται αποκλειστικά και μόνο στα συμφέροντα των εργαζομένων. Ο,τι παράγεται σε αυτή τη γη, είτε σε προϊόντα, είτε σε υπηρεσίες, είτε σε πολιτισμό θα πρέπει να είναι λαϊκή περιουσία. Μπορεί να μην είναι αυτό που κρίνεται στις 4 Οκτώβρη, αλλά από τις εκλογές πρέπει να προκύψει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση - στην κάλπη σημαίνει ΚΚΕ, έξω από την κάλπη σημαίνει κίνημα, οργανωμένο, λαϊκό. Αντιπολίτευση σε σαφή αντιπαράθεση με την κυρίαρχη πολιτική. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πρέπει να χάσουν από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

ΣΕΛ.  3,   6   -   16



Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ