Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 19 Ιούνη 2011 - αριθ. φύλλου: 10989

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ολοι στη μάχη για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας

Ούτε λεπτό χαμένο, τα Σωματεία, οι Επιτροπές Αγώνα, όλες οι οργανώσεις της εργατικής τάξης να παλέψουν σθεναρά στους χώρους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες, για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας τη μέρα που θα αρχίσει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και κλιμάκωση ως την αποτροπή αυτής της πολιτικής.


ΣΕΛ.  7

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ να γίνει η λαϊκή συμμαχία ανατροπής

Τώρα με το ΚΚΕ στους αγώνες και στις εκλογές

Motion Team

Την ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος των εργαζομένων, όπως υπαγορεύουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, σηματοδοτεί ο κυβερνητικός ανασχηματισμός. Γι' αυτό να μη χαθεί καθόλου χρόνος. Πρωταγωνιστής των εξελίξεων πρέπει να γίνει ο λαός. Το ΚΚΕ είναι έτοιμο, ώριμο όσο ποτέ, να συναντηθεί με αγωνιστές και αγωνίστριες εργάτες και εργάτριες, υπαλλήλους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, με φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, με νέους και γυναίκες που έχουν πια κατασταλάξει ότι δεν πάει άλλο ούτε με ΠΑΣΟΚ, ούτε με Νέα Δημοκρατία, για ένα μέτωπο συμμαχίας και συμπαράταξης στους αγώνες και στις εκλογές που πρέπει να γίνουν. Εμπιστευθείτε το ΚΚΕ, εμπιστευθείτε τη δύναμη της ταξικής πάλης και της κοινωνικής συμμαχίας. Ακούστε προσεκτικά, προβληματιστείτε, η κινητήρια δύναμη των εξελίξεων κρίνεται από την εξέλιξη της ταξικής πάλης με έδρα τον τόπο δουλειάς. Ταξική πάλη που επιδρά στη γειτονιά και στο χωράφι, στους δρόμους και στους παράδρομους που βρίσκονται συγκεντρωμένα μικρά μαγαζιά των αυτοαπασχολούμενων, στα σχολεία, στα ΤΕΙ και στα πανεπιστήμια.


ΣΕΛ.  2  -  4

Εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Με σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος για τις δικές σου ανάγκες - με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό», το 37ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζει το ταξίδι του με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Πλήθος εκδηλώσεων και στα Μαθητικά Φεστιβάλ με σύνθημα «Επιλέγουμε το δρόμο της ανατροπής για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει», με ειδικές δραστηριότητες για τις μικρότερες ηλικίες.


ΣΕΛ.  17

Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Ο Καρτσιούνης Γιώργος και η αδελφή του, Ιουλία, προσφέρουν 2.000 ευρώ στο ΚΚΕ.

-- Η Πόπη Μέρμηγκα πρόσφερε 3.000 ευρώ στο «Σ.τ.Α.».

-- Ο Αντώνης Παπασταθόπουλος προσφέρει 1.000 ευρώ στη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

-- Ο αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ ακόμα 1.000 ευρώ ως 3η δόση.

-- Στη μνήμη του Κώστα Τερζάκη η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Πετρούπολης 1.000 ευρώ.



Ενίσχυση του ΚΚΕ από το υστέρημα των εργαζομένων

ΣΕΛ.  11
Το νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις

ΣΕΛ.  18  -  19
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΛΛΑΔΑ»
Ενισχύει το κεφάλαιο

ΣΕΛ.  8
Πρόβλημα η χρήση υπολογιστών από παιδιά

ΣΕΛ.  16
Το πολιτικό σύστημα στο «Μεσοπρόθεσμο»

ΣΕΛ.  5

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ