Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 15 Ιούλη 2012 - αριθ. φύλλου: 11308

21ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΝΕ
Τιμάμε την Ιστορία του ΚΚΕ - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε

ΣΕΛ.  14  -  17
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Οι μετανάστριες και οι μετανάστες είναι ταξικά μας αδέλφια

ΣΕΛ.  6  -  8

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ η πρόταση νόμου του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι η διέξοδος για το λαό βρίσκεται στη γραμμή κατάργησης των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων, της μονομερούς διαγραφής του χρέους, της αποδέσμευσης από την ΕΕ, με εργατική λαϊκή εξουσία, με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει

Το ΚΚΕ κατέθεσε την Πέμπτη στη Βουλή και παρουσίασε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου η Αλέκα Παπαρήγα, την Πρόταση Νόμου για την κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και των εφαρμοστικών νόμων, όπως είχε προαναγγείλει μετά τις εκλογές της 6ης Μάη. Η κατάργηση του μνημονίου έχει πάει στις καλένδες, έγινε αναδιαπραγμάτευση και από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Πρόταση Νόμου του ΚΚΕ και η προσπάθεια που θα καταβάλει να γίνει αυτή κτήμα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, είναι μια συμβολή στην πάλη για τα λαϊκά συμφέροντα.


ΣΕΛ.  2  -  3

38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη στην Αθήνα

Στις 13, 14 και 15 Σεπτέμβρη θα κορυφωθούν στην Αθήνα οι εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα φιλοξενηθεί όπως και τις δυο προηγούμενες χρονιές στο Πάρκο «Τρίτση» στο Ιλιον. Στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο του Φεστιβάλ θα γίνει στις 6, 7 και 8 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά», ενώ το διήμερο 7 - 8 Σεπτέμβρη θα γίνουν οι εκδηλώσεις σε Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα κ.ά.


ΣΕΛ.  5


ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ
Εκκαθαριστικά - βόμβα για τα λαϊκά νοικοκυριά

ΣΕΛ.  11
Λάδι στη φωτιά σε Συρία - Μεσόγειο

ΣΕΛ.  22  -  23
ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ
Αποκάλυψη της γύμνιας της δημόσιας υγείας

ΣΕΛ.  18
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ - ΓΣΕΕ
«Διάλογος» σφαγής των μισθών

ΣΕΛ.  19
«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ»
Βιβλία για το καλοκαίρι

ΣΕΛ.  24  -  25
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Νέα πρόσθετα αντιλαϊκά μέτρα

ΣΕΛ.  8
ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Στο κυνήγι των υπερκερδών

ΣΕΛ.  12
ΑΠΕΡΓΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ
Η κυβέρνηση να δώσει τώρα λύση

Τα εργοστάσια τα κλείνει η κρίση και ο ανταγωνισμός. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει λύση τώρα στο πρόβλημα των χαλυβουργών. Οι χαλυβουργοί δε θέλουν άλλα λόγια συμπαράστασης από την κυβέρνηση, αλλά πράξεις, που είναι σίγουρο ότι μπορεί να κάνει και να σταματήσει να παριστάνει τον παρατηρητή των εξελίξεων, στηρίζοντας αποκλειστικά τον Μάνεση.


ΣΕΛ.  13

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ