Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 11 Φλεβάρη 2012 - 2η έκδοση - αριθ. φύλλου: 11181

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Τριγμούς και ελιγμούς προκαλεί η λαϊκή αγανάκτηση

ΣΕΛ.  7
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΕ - ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ
Σφίγγουν τη θηλιά των εκβιασμών στο λαό

ΣΕΛ.  9

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΡΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα βροντοφώναξαν: «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά. Γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά»!
  • Κατάληψη, χτες, στο υπουργείο Εργασίας από δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
  • Απεργία και σήμερα. Πολύμορφες κινητοποιήσεις σε όλη την Αττική. Συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές πόλεις της χώρας.
  • Αύριο, Κυριακή: Αθήνα, συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 5 μ.μ. Κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

*


ΣΕΛ.  11  -  15

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Η λύση για το λαό

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έκανε χτες την ακόλουθη δήλωση για το νέο μνημόνιο και τη χρεοκοπία: «Και τις σάρκες τους να δώσουν οι εργαζόμενοι για το χρέος η άγρια χρεοκοπία δεν πρόκειται να αποτραπεί. Επομένως, μια λύση υπάρχει: Αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους μονομερώς. Αυτό είναι λύση, όλα τα άλλα είναι τραγωδία για τους εργαζόμενους».


ΚΚΕ
Να οξύνουμε τις δυσκολίες τους

Μπροστά στη λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, τα κόμματα της συγκυβέρνησης παραπαίουν και φανερώνεται η αδυναμία τους να διαπράξουν το νέο μεγάλο αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν συναποφασίσει, υπηρετώντας την πλουτοκρατία και την ευρωλυκοσυμμαχία. Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούν και πρέπει εδώ και τώρα να μεγαλώσουν τις δυσκολίες τους. Πιο αποφασιστικά πρέπει να υψώσουν το αγωνιστικό τους ανάστημα στους τόπους δουλειάς και τις λαϊκές συνοικίες. Πανεργατική, λαϊκή συμμαχία τώρα και αντεπίθεση. Κάτω η κυβέρνηση των μνημονίων, της λαϊκής χρεοκοπίας. Να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση. Ολοι στον αγώνα, συμπόρευση με το ΚΚΕ.



ΠΟΕΔΗΝ
Ανοδος της δύναμης του ΠΑΜΕ

ΣΕΛ.  3
ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Ξεσηκωμός για τις νέες συγχωνεύσεις σχολείων

ΣΕΛ.  28

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ