Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 13 Γενάρη 2007 - αριθ. φύλλου: 9678

ΡΟΥΚΕΤΑ - ΑΛΛΟΘΙ κρατικής καταστολής και δράσης υπηρεσιών;
  • Το χτεσινό χτύπημα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα με ρουκέτα, ανεξάρτητα από πού προέρχεται, δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να το αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο της γενικότερης επίθεσής τους κατά των λαών
  • Απαιτείται επαγρύπνηση, ετοιμότητα και δράση για την ανάπτυξη του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που είναι προϋπόθεση για την περιθωριοποίηση και απομόνωση κάθε προβοκάτσιας, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

ΣΕΛ.  6  -  9

ΑΡΘΡΟ 24
«Οχι» στη δασοκτόνα αναθεώρηση

Με μαζικές κινητοποιήσεις την ερχόμενη Τρίτη, 16 του Γενάρη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, απαντά το μαζικό λαϊκό κίνημα στην προωθούμενη από την κυβέρνηση της ΝΔ νέα - μετά απ' αυτή του ΠΑΣΟΚ το 2001 - αναθεώρηση του άρθρου 24 του Συντάγματος. Η κινητοποίηση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, στις 7 μ.μ. και στη Θεσσαλονίκη στο Αγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα. Στη φωτογραφία ένα ελάχιστο δείγμα των συνεπειών της πολιτικής εμπορευματοποίησης των δασών και της γης γενικότερα.


ΣΕΛ.  13


ΑΡΘΡΟ 16
Συνεχίζεται ο αγώνας

Την ερχόμενη Τετάρτη το νέο αγωνιστικό ραντεβού, ενάντια στην προωθούμενη αναθεώρηση του άρθρου 16 από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.


ΣΕΛ.  12
ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ
«Νομιμοποιείται» η ανασφάλιστη εργασία

Με το «μίνι Ασφαλιστικό» η κυβέρνηση ικανοποιεί την απαίτηση των φρουτοβιομηχάνων για ανασφάλιστους εργάτες.


ΣΕΛ.  15

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ