Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2012 - αριθ. φύλλου: 11380

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σήμερα κινητοποίηση για την προστασία των ανέργων

ΣΕΛ.  3
ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
Για νέα Πανελλαδική απεργία στις 18 Οκτώβρη

ΣΕΛ.  3

Χιλιάδες και χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χτες με το ΠΑΜΕ

  • Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία στήνουμε μπλόκο στα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα
  • Αλέκα Παπαρήγα: Θα νικήσουν εκείνοι οι λαοί που δε διστάζουν να σπάσουν και να χάσουν τις ταξικές αλυσίδες τους. Αυτό για μας είναι το νόημα των σημερινών συγκεντρώσεων. Αυτό πρέπει να είναι το νόημα των άμεσων και μελλοντικών αγώνων

ΑΘΗΝΑ
ΑΘΗΝΑ
Η βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - μεγαλοεπιχειρηματιών πήρε χτες δυναμική απάντηση. Τώρα, όλοι μαζί, εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νεολαία και γυναίκες, κλιμακώνουμε την πάλη. Οργάνωση παντού, εργατική αλληλεγγύη, ταξικός ανυποχώρητος αγώνας, εδώ είναι η ελπίδα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MotionTeam

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΕΛ.  6  -  11

Εδωσαν απάντηση

Αφού συγκυβέρνηση και Μέρκελ συναντήθηκαν - όπως είπαν - για το καλό του λαού, τότε γιατί μετέτρεψαν την Αθήνα σε φρούριο, εξαπολύοντας όργιο τρομοκρατίας και ανελέητη καταστολή; Φοβούνται το λαό, επειδή η στρατηγική που συνυπηρετούν είναι αντιλαϊκή. Οι συλλήψεις και οι προσαγωγές συνδικαλιστών, ακόμα και μαθητών από χθες το πρωί, η τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας για να αντιμετωπίσει μερικές δεκάδες κουκουλοφόρους και ο «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ τους, δείχνουν βεβαίως την επιδίωξη της κυβέρνησης και των μηχανισμών να κατατρομοκρατήσουν το λαό, δείχνουν σχέδιο καταστολής του λαϊκού κινήματος, άλλωστε άγρια αντιλαϊκά μέτρα και κρατική καταστολή για να προστατεύσουν τους εκπροσώπους των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, την κερδοφορία τους, πάνε χέρι-χέρι. Τρέμουν την ώρα που θα ξεσηκωθούν οι εργάτες! Αλλά τα μέτρα αστυνομοκρατίας πήραν απάντηση με τη συμμετοχή χιλιάδων και χιλιάδων στις ταξικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Εχθροί του λαού είναι τα μονοπώλια, τα κόμματα της ΕΕ. Σαν τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίσει ο λαός, αψηφώντας και την τρομοκρατία για να τους ανατρέψει.



ΣΥΡΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟΣ
Βομβιστικές επιθέσεις και συγκρούσεις

ΣΕΛ.  23
ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ - Α. ΜΕΡΚΕΛ
Ενιαία η αντιλαϊκή στρατηγική

ΣΕΛ.  12   -   13
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ
Αγωνιστικό ΟΧΙ στη φοροληστεία

ΣΕΛ.  21

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ