Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2011 - αριθ. φύλλου: 11059

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ κόντρα στα μέτρα - φωτιά για το λαό

Μόνο οι θυσίες της πάλης για τα σύγχρονα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ, θα πιάσουν τόπο για το λαό, θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον

Κυβέρνηση, τρόικα, πλουτοκρατία εξαπέλυσαν νέα αντεργατική αντιλαϊκή έφοδο. Με νέα δραστική μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση των συλλογικών κλαδικών συμβάσεων, με το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, όταν ήδη πληρώνουν τα φοροχαράτσια. Περισσότεροι στην ανεργία με την εφεδρεία - απολύσεις, νέο αντιασφαλιστικό σφαγείο σε βάρος των ΒΑΕ και των επικουρικών. Επιτάχυνση του εκτοπισμού των μικρομεσαίων με τη λεγόμενη απελευθέρωση. Χάρισμα στα μονοπώλια των όποιων επιχειρήσεων ανήκουν στο Δημόσιο, δημόσιων εκτάσεων και υποδομών. Δράση τώρα στους τόπους δουλειάς, στους κλάδους, στις εργατογειτονιές, στις σχολές, παντού, για την οργάνωση και κλιμάκωση της πάλης.


ΣΕΛ.  2  -  3,   7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τη νέα σχολική χρονιά

Το «νέο σχολείο» είναι το φθηνό σχολείο για το κράτος, το ακριβό για το λαό, το κερδοφόρο για την πλουτοκρατία. Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη της λαϊκής οικογένειας για πετρέλαιο, θέρμανση κ.λπ. Εδώ και τώρα λύση στη μεταφορά μαθητών, στα βιβλία. Μόνιμους μαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών, επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού με μόνιμη σταθερή δουλειά.


ΣΕΛ.  4  -  5


ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ
Δράση για το γκρέμισμα της εξουσίας του κεφαλαίου

ΣΕΛ.  10  -  11
ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Οπλο στα χέρια των εργαζομένων

ΣΕΛ.  16  -  17
ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ
Επικίνδυνη εμπλοκή στους ανταγωνισμούς

ΣΕΛ.  22  -  23
Για τις κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

ΣΕΛ.  13
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ - ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ
Απεργία για τις Συμβάσεις

ΣΕΛ.  15
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
Στην γκιλοτίνα ανταλλαγής ομολόγων

ΣΕΛ.  14

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ