Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2012 - αριθ. φύλλου: 11349

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους

ΣΕΛ.  3

Τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία τώρα δράση για γενική απεργία

Motion Team

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, των μονοπωλίων δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει καμία προοπτική. Χρειάζεται οργάνωση, αγώνας, συμμαχία για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη των καπιταλιστών. Αποδέσμευση από την ΕΕ, διαγραφή του χρέους, άλλος, φιλολαϊκός δρόμος ανάπτυξης. Η αντιλαϊκή επίθεση είναι ενιαία. Ενιαία να είναι και η απάντηση. Με ισχυρό ταξικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία, που θα αμφισβητεί το μονόδρομο της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ηρθε η ώρα να κηρύξουμε αμείλικτο πόλεμο σε μεγάλα συμφέροντα, κόμματα υπηρέτες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για γενική απεργία να συζητηθεί σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, σε κάθε σωματείο, ανεξάρτητα από το αν οι ταξικές δυνάμεις πλειοψηφούν ή όχι, σε κάθε εργατική γειτονιά.


ΣΕΛ.  2   -   3,    7   -   9

38ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Μοναδικό νεανικό πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός

Συνεχίζει το ταξίδι του το μεγάλο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός, το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη 6 Σεπτέμβρη στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στην καρδιά των εργατικών συνοικιών της Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα κορυφωθεί το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, με την πολιτική ομιλία που θα γίνει στις 9.30 μ.μ., από την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


ΣΕΛ.  14  -  18


ΚΟΜΕΠ
Πλούσια επίκαιρη αρθρογραφία

ΣΕΛ.  12   -   13
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
Την Τρίτη στο υπ. Υγείας για τις περικοπές

ΣΕΛ.  3
«Στον αέρα» εργαζόμενοι - κοινωνικές παροχές των Δήμων

ΣΕΛ.  22
Για τη μόρφωση των παιδιών των μεταναστών

ΣΕΛ.  19
ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΑΠ
Υπονομεύουν την εργατική δράση

ΣΕΛ.  6
Ποια διέξοδος από την κρίση;

ΣΕΛ.  20   -   21
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ
Για αναβαθμισμένες - δωρεάν υπηρεσίες

Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για λοιμώδη μεταδιδόμενα νοσήματα έπρεπε να είναι μέρος της δραστηριότητας των δημόσιων Κέντρων Υγείας σε μόνιμη βάση, αφού η πρόληψη και η αντιμετώπιση των προβλημάτων Υγείας απαιτούν μέτρα σε μόνιμη βάση από οργανωμένες δημόσιες υπηρεσίες Υγείας.


ΣΕΛ.  10   -   11,    23
Εμπρηστική επίθεση στο Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης»

ΣΕΛ.  5

Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ